Birinci Bitirme Projeleri Sergisi

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Birinci Bitirme Projeleri Sergisi düzenlenmiştir. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle Bilgisayar Mühendisliği tarafından düzenlenmeye başlanan Bitirme Projeleri Sergisi öğrencilerde Proje hazırlama ve geliştirme bilincinin oluşması amaçlanmıştır. Ayrıca yeni üniversite-sanayi, üniversite-AR-GE ortaklıklarının başlatılmasını hedeflemektedir. Öğrencilerimizin sergiledikleri projeler iş dünyasının önde gelen bir çok firma temsilcisi tarafından değerlendirilerek dereceye giren öğrencilerimize ödüller verilmiştir. Birinci Seçilen Proje: Akıllı Eğitim Portalı, Yasemin Büşra UYANIK. Danışman: Prof. Dr. Nevcihan DURU. İkinci Seçilen Proje: Ajanda-M:Üniversite Öğrencilerine Yönelik Devamsızlık Takibi ve Ders Çalışma, Planlama Uygulaması, Ramazan Demir, Umut SOYSAL, İsmail Reşat AKCAN. Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Pınar ONAY DURDU. Üçüncü Seçilen Proje: Kuveyt Türk Bankacılık Şube Yüz Tanıma İle Doğrulama, Irma DIBRA, İmdat Enes YILMAZ. Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Suhap ŞAHİN.